Вероятно знаете, ако ли не—ще ви изненадам: освен операции за

...
Вероятно знаете, ако ли не—ще ви изненадам: освен операции за
Коментари Харесай

Положението си е издрало гайката!

Вероятно знаете, в случай че ли не—ще ви изненадам: с изключение на интервенции за увеличение на бюста има и такива за понижаване. Да—на бюста, вярно разбрахте.

Това е в случаите, когато медицински аргументи го изискват или пък удобството – от позиция на занятие с даден спорт, или пък – хармония.

Знам, че е мъчно навръх тая географска широчина да се изяснява за какво съществува подобен смут като „ понижаване на бюста “, по тази причина няма да задълбочавам, а и чувствам, че на мнозина им призлява.

От друга страна пък съществува и интервенция за нарастване на бюста. Усещам, че опипвам вярната страст. В България доста девойки си събират парички от закуски, икономисват и си купуват нови гърди и с тях съумяват в живота.

Едни понижават, с цел да съумеят – някои спортистки, както стана дума; други – усилват, с цел да съумеят. Те също спортуват, де…

За момченцата пък има единствено една такава интервенция в беге;

и наподобява работи.

Такава за понижаване на мозъка и потенциала на мисленето. Не споделям, че всички с понижен потенциал са „ съумели “ с джипове, само че пък наподобява огромна част от „ съумелите “ с джипове са минали „ интервенцията “… Нямате ли такова възприятие? Мхм…

Чувствам се тъпо… сà, в случай че единствено единият мозък ме дели от джипа, възможните плеймейтки или най-малко палавите обитателки на „ Студентски град “, джетовете, обществения статут… нали… за кво ми е! Режете! Мисля да се подложа на интервенция, ми е мисълта. Това се пробвам да кажа.

***

А в този момент, в безусловно несвързана с това вест и напълно нова тематика:

„ Собственикът на джипа, заседнал на "Перла ": „ Не се усещам извършител “.

Е, има си хас.

Човекът си го изясни доста добре, като за джипаджии. Каза, че не е имало табелка, която да не разрешава моторни средства към плажа.

Ето в този момент – преди лоботомията – мозъкът ми – този по този начин непотребен орган – ми пречи, задавайки ми въпроси като: за какво хората считат, че им трябват табели, които да им споделят, че не може да карат по плажа? Както и: хората считат ли, че им трябват и други табели, като да вземем за пример: „ не яж жълт сняг “; „ не сядай върху включен котлон “; и „ не прави секс със сестра си “?

Човекът е декларирал още: „ Снощи нямаше нито една табела, те са поставени тази заран. Не съм отговорен, че някой не си е приключил работата “.

Ужас!

Видях, че номерът на джипа му е със софийска регистрация, което ме подухва на мисълта, че рано или късно ще се върне в София. Затова бързам да лепна табела на „ Цариградско “:
„ Забранено плажуването в Бус лентата! “

***

Странно е, че би трябвало да си обясняваме какво може и не може, когато става дума за напълно обикновени неща. Но… щом на кутията с пиратки написа да не си ги пъхаш в устата, значи някой в миналото го е направил тоя опит и не е свършило добре.

Чудили ли сте се в миналото кои са тия хора, поради които би трябвало да се поставят табелки с ОЧЕВИДНИ неща? Е, ето. Отворете отново линка към новината.

***

След като към този момент споменахме образеца с табелите и стигнахме до „ не прави секс със сестра си “… няма по какъв начин да не се върна отново на него. Сърбят ме ръцете просто.

Ако ще си вършим лист с извинения, като „ нямаше табела “ и „ някой не си е приключил работата “, да го съпоставим с възможното:

„ Но, мамо, от кое място да знам, че ми е сестра, мислех, че просто живее с нас от 18 години “;

„ Аз какво да направя? Тая заран ми е сестра, но през вчерашния ден – на сватбата на вуйна – крещеше, че е дамата котка! “

„ Добре де, може да не съм бил прав, само че в моя защита… има сладко дупе, а? Какво… Какво! Не, остави вазата постепенно обратно… “

***

Дори в действителност да е питал концесионера и той да му е споделил: Абе давай бе, няма проблеми, то…

И преди сме говорили за разликата сред „ позволено е “ и „ вярно е “…

Съвсем неотдавна говорихме. Трябва ли отново да се стопираме на образците? Явно би трябвало. Добре, ще опитвам отново:

Холокостът е бил законен<—>да спасяваш евреи – не;
Робството е било законно<—>да освобождаваш плебеи – не;
Сегрегацията е била законна<—>да протестираш против расизма – не.

Не допусках, че толкоз бързо иска ми се наложи да повторя нещо, само че ей го нà.

***

„ Всички вършат по този начин “ е най-чудесната формула да стигнем до състояние: „ нèма мърдане от дъното… о, я чакай малко, копаем надолу! “

„ Всички вършат по този начин “ е имитация, която би трябвало да изчезне от речника на всеки, който е трансферирал 10.

„ Всички вършат по този начин “ е елементарен превод на „ Бè, аз ли съм най-големият балък! И аз ще върша каквото си желая “…

… което пък е директна пътека до последвалото: „ Скапàха я тая страна! “; „ Бàси страната! “; и обичаното ми: „ Ей, единствено цървули в близост, бе! “, всичко това изречено от същия субект, почнал отпуската си или изобщо всеки ден от живота си с величественото: „ Всички вършат по този начин “.

„ Бàси страната “, а…

***

Както споделих: ситуацията си е издрало гайката.

Появиха се из обществените мрежи фотоси на същия „ закъсал “ джип, единствено че този път прилежно паркиран върху тротоар на улица в София. Може и да е fake news, несъмнено, само че пък… виждам – цветът – същият; моделът – същият; регистрационният номер – същият. Кой знае?

А и може пък да не е имало табелка, която да споделя, че паркирането върху тротоари е неразрешено. Какво? Кой сподели: „ в Правилника “? Кой сподели: „ Пише го там “? Сà, на забавни ли ще се правиме?

Човекът задължен ли е да ги чете тия работи? Кой имал време да ги написа – да си ги чете! Табелки трябват! А липсват! Той (ако е бил той, де) ли е отговорен, че някой не си е приключил работата?

***

Някой би споделил, че точно това: „ Не се усещам извършител “ е най-страшното в тази ситуация. Де да знам…

Някой пък би споделил, че има и един различен доста стеснителен факт, който е съществено подценяван в тази ситуация, а точно: уменията на настоящ по улиците и пътищата водач, който се вкопава в плажа, като торен бръмбар. Добре, не съм Себастиан Фетел, нито пък съм автоинженер, само че нещо ми подсказва, че комбинацията: „ пясък—вода—тежко шаси “ ще приключи зле.

Нещо като: за какво думите „ какъв брой е сладка “ и „ сестра ми “ не би трябвало да съществуват в едно изречение…
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР