Вероятно втората най-обезкуражаваща недовършена поредица на света е „Песен от

...
Вероятно втората най-обезкуражаваща недовършена поредица на света е „Песен от
Коментари Харесай

Ако не Valve, феновете ще направят Half-Life 3

Вероятно втората най-обезкуражаваща незавършена поредност на света е „Песен от огън и лед“ на Джордж Мартин. И в случай че не сте се досетили, да – известните франчайзи на Valve са поели короната. Безграничното спиране на Half-Life 2 след втория епизод остави десетки милиони почитатели нетърпеливо чакащи продължението. Евентуално обаче се разбра, че Valve не прави нищо по въпроса, дори в противен случай, освобождава виновните за основаването на видеоиграта. Така че след изненадващото издание на хипотетичния сюжет на трети епизод от сценариста Марк Лейдлоу, геймърите взеха решение да вземат нещата в свои ръце. Така се роди план Borealis .
https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2019/06/101.mp4
Любителският план ще бъде може би най-близкото нещо до нов Half-Life артикул, което ще видите. Той е стартират през 2017-та година и в този момент има към 80 души, които работят по него непринудено. Те от време на време споделят концептуални рисунки на замръзналата пустота, в която би трябвало да се развива третият епизод. Заедно с тях към този момент виждаме и вътрешни фрагменти на енджина, които са впечатляващи. Магията, която вършат с гравитационното оръжие, е удивителна.
https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2019/06/103.mp4


Това, което ни тормози, е че планът Borealis се базира на Unreal Engine 4 платформата, вместо гъвкавия Source Engine на Valve. От друга страна тяхната технология е остаряла, а Unreal се е потвърдил като постигащ „нереално реалистични“ резултати. Ще ви бъде необходим по-мощен хардуер за подкарване на играта, само че може би това си заслужава. Можете да видите напредъка на разработчиците в уеб страницата на плана и видеа в YouTube.



Определено има още доста работа пред почитателите, само че съгласно нас това е идеалният претендент за Half-Life 3, която Valve в никакъв случай няма да направи. Така че да им пожелаем триумф.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР