Вероятно всички, които сте сами, благородно завиждате на дълбоко свързаните

...
Вероятно всички, които сте сами, благородно завиждате на дълбоко свързаните
Коментари Харесай

Пет навика на дълбоко свързаните двойки, подобряващи шансовете им да останат заедно

Вероятно всички, които сте сами, благородно завиждате на надълбоко обвързваните двойки – тези, в които двамата сътрудници просто наподобяват основани един за различен. Те толкоз добре си пасват, че наподобява имат собствен личен скришен език или метод да четат мислите на другия по някакъв метод. Някои привички може даже да бъдат систематизирани като добре смазана машина, която работи идеално.

Ето и пет от тези навика на надълбоко обвързваните двойки:

Положителни взаимоотношения.

Дълбоко обвързваните двойки имат взаимоотношения, които се укрепват взаимно и от които се усещат по-добре. Това може да е едно просто „ положително утро “ или даже разрешаване на даден спор. Изглежда и двамата знаят, че култивирането на положителни връзки се крие в позитивната връзка сред двойката.

Един човек, женен от осем години, с 3-годишно малко дете, един път описа, че той и брачната половинка му в никакъв случай не внасят отрицателни неща в къщата. „ Оставете тези неща на вратата “, сподели той, „ Поздравявам жена си всеки ден с нищо друго, с изключение на с усмивки и слънце, тъй като това е, което тя заслужава “. Макар че може би този вид мислене не е за всеки, внасянето на повече позитивност във връзката ви може да бъде единствено от изгода. По този метод намалявате вероятността за спорове и се разбирате добре, без да се притеснявате, че във връзката ви може да има миг на разпад.

Интерсубективност на философско равнище е типично за надълбоко обвързваните двойки.

Това просто значи връзката сред хората и нещо, което се споделя сред тях. Когато тази връзка е построена върху взаимно допустима философия, партньорството може да се смята за надълбоко обвързвано. Когато двамата споделяте идентични визии за живота, сигурно ще имате щастливи дни дружно и няма да ви се постанова да водите глупави разногласия, с цел да докажете, че вашето изказвания е правилно.

Непрекъснато учене един за различен, за себе си и партньорството си.

Това може да бъде подкрепено посредством задаване на въпроси на себе си и на колегата си, с цел да ви помогне да разберете по-добре и да го ориентирате във връзка с себе си, себе си и партньорството. Освен това, не сте ли към момента много любопитни за този човек? Ако не, за какво ще имате връзка с него?

Има няколко въпросите, които могат да провокират страховит диалог. Защо вярваш в това, в което вярваш? Как мога да бъда по-добър сътрудник за теб? На какъв брой години беше, когато за първи път претърпя загуба, като домакински любим или непосредствен родственик? Какво би правил в живота си сега, в случай че в никакъв случай не се бяхме срещали? Този вид въпроси ще ви накара да говорите и да станете още по-близки. Така ще достигнете до естетика и миг, в който знаете всичко един за различен.

Шеги и имена измисляне на прякори.

Споделянето на интимна информация посред ви и основаването на смешки и имена един за различен алармира за надълбоко обвързвана двойка. Ако започнете да се назовавате по благ метод, като употребявате умалителни избрания за домашни любимци, това може да ви сближи още повече.

Подсилен ангажимент.

Предателството не е дума, която има някакво значение или стойност в надълбоко обвързвана връзка. Една в действителност отдадена връзка включва доверие на всички равнища и отбрана на потребностите и границите на другия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР