Подпомагането с 250 млн. лв. годишно на държавните Мини Марица-изток“

...
Подпомагането с 250 млн. лв. годишно на държавните Мини Марица-изток“
Коментари Харесай

Кирил Петков: Гласуваните пари за „Мини Марица-изток“ са предизборна пиратка от ГЕРБ и ДПС

Подпомагането с 250 млн. лева годишно на държавните „ Мини Марица-изток “ с решение на Народното събрание евентуално няма да бъде утвърдено от Европейската комисия, защото ще се одобри като непозволена държавна помощ. Това разясниха водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и зам.-председателят на енергийната комисия Радослав Рибарски в Стара Загора.

Гласуваните от Народното събрание средства като помощ на мините за рекултивация на терени няма да е задоволителна за финансовото подсилване на държавното сдружение, разяснява в Стара Загора Кирил Петков. По думите му това е следващата пиратка, която се хвърля от ГЕРБ и Движение за права и свободи предизборно.

„ Преди всички избори идват едни хора и пробват да залъгват миньорите и хората от района, ние действаме за действителни неща, които фактически могат да се случат. Това е следващата пиратка, която се хвърля от ГЕРБ и Движение за права и свободи с една единствена задача да кажа- ето ние се грижим. Въпросът е да подлъжат хората преди изборите. Те доста добре знаят за известието на Европейската комисия. Ние действаме кардинално, няма да вършим неща, които не могат да се изпълнят и това е единственият метод да движим напред. В противоположен случай хората непрестанно ще се разочароват, без значение какъв брой избори има. “, сподели Петков, представен от БНР.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР