Вероятно в подземния свят се случва нещо. Към момента можем

...
Вероятно в подземния свят се случва нещо. Към момента можем
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев свърза разстрела бизнесмена Петър Христов с потайни процеси в подземния свят

Вероятно в подземния свят се случва нещо. Към момента можем единствено да гадаем на какво се дължи то. Ако стрелбата против Петър Христов е възмездие към властта, този, който е направил убийството, има някакви претекстове, които могат да му костват доста скъпо. В момента не мога да видя група, организация или лице, което има подобен профил. Това разяснява някогашният вътрешен министър Цветлин Йовчев. „ Подготовката на едно такова нещо коства доста скъпо. Когато приказваме за огромен предприемач, това не може да стане току така”, изясни той пред bTV, изключвайки версията дискредитация на властта.

Що се отнася до версията поръчка от пандиза, Йовчев уточни, че до момента в който няма повече информация по случая, всичко е допустимо. Осветляването на Петър Христов също било малко евентуална причина за убийството. „ Да оставим сътрудниците да работят на спокойствие”, прикани той.

„ Много тежко закононарушение е да има посягане против страната. Бързата реакция и решаването на случаите с убийствата на Петър Христов и на данъчния Иво Стаменов би трябвало да бъдат приоритет. Този вид закононарушения се проверяват извънредно мъчно, тъй като при тях има подготовка. Някой път то лишава години”, уточни някогашният вътрешен министър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР