Вероятно сте разбрали, че проведеният конкурс за Мис Плеймейт тази

...
Вероятно сте разбрали, че проведеният конкурс за Мис Плеймейт тази
Коментари Харесай

Нора Недкова призна: Понякога съжалява, че е плеймейтка! Но пък конкурсът я научил да бъде дама

Вероятно сте разбрали, че извършеният конкурс за Мис Плеймейт тази година е последният. Просто от централата на Playboy са спрели всевъзможни такива формати. А на българския шоубизнес той даде доста! Той " създаде " модели и имена, за които се приказва и през днешния ден, въпреки и да са се явявали на състезанието преди повече от 10 години. Част от тях са Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Ася Капчикова, Светлана Гущерова... както и Нора Недкова.

Виж още: Асен Блатечки преборил COVID-19 с национална медицина! Актьорът се излекувал за дни

Недкова се окичи с короната през 2017 година, а по-късно някои нейни телевизионни участия я направиха същински известна. Разбира се, Недкова сигурно е признателна за всеки късмет, който ѝ е даден с помощта на купата, само че, става известно, имало е и моменти, в които е съжалявала, че е взела участие в състезанието. Причината - била е жертва на насмешки. " В България хората обичат да хейтят. Когато един човек не се хареса на различен, стартира крепко обиждане. Конкурсът " Мис Плеймейт " се свързва с мацки с доста интервенции. За множеството това са изкуствени девойки. Но има и такива като мен, които нямат корекции. Радвам се, че изживях моя миг. Винаги съм желал да бъда на сцената, под светлините на прожекторите. Участието ми в " Мис Плеймейт " ми даде доста уроци ", разяснява тя пред " България през днешния ден ". 

Виж още: Внимание: Онлайн измамници употребяват лицата на известни българки! Ето каква е новата " мода "

Нора Недкова призна, че победителките израстват доста след триумфа си. " Може би от напрежението и напрежението, на който са подложени девойките, цялото внимание, което е ориентирано към тях, стартират да се държат като същински дами ", твърди тя и споделя, че е гледала свои изяви след състезанието. След всяка от тях тя виждала усъвършенстване. " Носителите на короната би трябвало да се трансформират за малко време. Да дадат образец на младите, които желаят да са като тях. От едно момиче да станат жена. И то единствено за няколко дни ", разкрива още тя. 

Виж още: 4 дни по-късно: Нина Добрев си потегли от България, пристигнала си поради печален мотив

В момента Нора Недкова е в една от обичаните дестинации на всички плеймейтки - Дубай. От там тя качва обичайните провокативни фотоси, пропити с доста разкош. Какви са настоящите планове на хубавицата, не излиза наяве от профила ѝ в Instagram.

Изображение: https://www.instagram.com/nora_nedkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР