Вероятно сте попадали на мъже, които отказват да сложат презерватив

...
Вероятно сте попадали на мъже, които отказват да сложат презерватив
Коментари Харесай

Влияе ли презервативът на ерекцията или е оправдание, за да не се ползва

Вероятно сте попадали на мъже, които отхвърлят да сложат презерватив с оправданието, че той ще попречи на ерекцията им. В правото си сте да се съмнявате в думите им, само че имайте поради, че кондомите в действителност може да се отразят на осъществяването им. Скорошно проучване твърди, че презервативите в действителност могат да убият ерекцията на мъжа. 37 % от мъжете, взели участие в изследването, обсъждано от timesofindia.com са споделили, че са имали проблем с ерекцията при приложимост на защитното латексово средство.

Защо се случва по този начин?
Според запитаните и някои сексолози презервативите забавят еякулацията и понижават чувствителността. Те може и да притиснат някои нервни окончания, в случай че са в неправилния размер. Избирайте усърдно размера презерватив и тествайте, в случай че би трябвало, до момента в който не намерите точния.

Какво да извършите?
Помолете половинката ви да подтиква пениса ви и с презерватив – с ръка, уста и т. н. – с цел да свикнете с него. Избирайте най-тънкия вид, с цел да минимализирате бариерата и притъпяването на чувството. Може да заложите и на специфичен лубрикант преди да поставите кондома.

Стрес и меланхолия
Това са още два фактора, които може да попречат на ерекцията ви, тъй че би било най-хубаво, в случай че по време на секс сте фокусирани само и единствено върху вашето и удоволствието на партньорката ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР