Вероятно не много хора си спомнят, че започва кариерата си

...
Вероятно не много хора си спомнят, че започва кариерата си
Коментари Харесай

Дженифър Лопес снима сериал за прочути жени

Вероятно не доста хора си спомнят, че стартира кариерата си първо като актриса и чак по-късно издава дебютния си албум като певица. Талантът й в пеенето обаче я изстрелва на върха и дълги години тя остава там. Затова по никакъв начин не е инцидентно, че певицата и актриса работи по нов сериал за стрийминг платформата Амазон Прайм Видео като продуцент, осведомят от Deadline .

Поредицата ще носи заглавието Backwards in Heels и ще наблюдава вдъхновяващата и непреходна история на блестящите дами, които са живели в хотел " Барбизон “ в следвоенен Ню Йорк. Построен през 1927 година, 23-етажният хотел е комбинация от италиански Ренесанс, готика и декоративни детайли от ислямската просвета.
 Ответният удар на съветските хакери 31 март 2022 | Руски хакери неотдавна са се пробвали да обхванат в мрежите на НАТО и военните системи на някои източноевропейски...
Разположен в Манхатън, хотелът в продължение на няколко десетилетия е бил резиденция единствено за дами, изключително за млади дами, преместили се в Ню Йорк в търсене на работа. Мъжете не са били допускани над приземния етаж, а дамите трябвало да строги правила за обличане и държание.

Сред известните гостенки на хотела са били Рита Хейуърт, Джоан Крофорд, Грейс Кели, Лорън Бакол, Бети Бъкли и други.

Сценарист и режисьор на поредицата е номинираният за " Оскар " Ричард Лагравънейз. Дженифър Лопес е част от продуцентския екип.

Лопес беше удостоена с оценката Icon Award на музикалните награди iHeartRadio Music Awards предходната седмица. Наскоро тя имаше още един мотив за празник, защото означи 25-ата годишнина от дебюта си в киното с кино лентата „ Селена “.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР