Вероятно и вие като нас не сте готови да се

...
Вероятно и вие като нас не сте готови да се
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи как да носим бански в града

Вероятно и вие като нас не сте подготвени да се разделите с обичаните на връщане от. Е, не е нужно, тъй като можем елементарно да ги вмъкнем и в градския си стайлинг. Ето и няколко хрумвания по какъв начин да ги носим това лято, без значение дали сме на, или в града.
               
on Jun 21, 2020 at 9:21am PDT

Много харесваме задачите костюми, освен, тъй като оформят телата ни и прикриват коремчетата, само че и тъй като не стопираме да ги носим в града цяло лято. Комбинират се елементарно – с поли в разнообразни дължини, с къси панталонки и необятни панталони с висока талия. Препоръчваме комбинацията от цялостен бански с V-образно или асиметрично деколте и флуидна пола или панталон. Може да откриете страхотни оферти за шопинг находки на бански и на, където ви чакат и други страхотни неща. 
               
on Apr 11, 2020 at 7:47am PDT

Смело можем да заместим късите топове с горнище на бански, изключително в случай че е вид бандо. Седи отлично с настоящите и ленена риза. Обличаме го и под елегантните рокли ризи или с необятен дълъг панталон. Можем да комбинираме горнището даже с деним – с къси панталони, пола или дънки.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР