Вероломната агресия на Путин над суверенна Украйна нанесе огромен удар

...
Вероломната агресия на Путин над суверенна Украйна нанесе огромен удар
Коментари Харесай

КОД: Без тържества за 3-ти март

Вероломната експанзия на Путин над суверенна Украйна нанесе голям удар върху интернационалния ред и трансформира Русия в директна опасност за мира в Европа и в България в това число.

Като регистрира хибридната война, която Русия от години води на територията на България и откритото недобронамерено и проимперско държание на съветското посолство в София, като регистрира спорния прочит на датата 3-ти март, НР на КОД обръща внимание върху нарастналите опасности за съветски провокации към гражданския мир в България.

С цел да се предотвратят благоприятни условия за експлоадиране на спорове сред последователи на мира и поддръжници на Путин, от които да се възползват проруски среди, КОД предлага българското държавно управление да вземе решение за анулация на честванията на 3-ти март. Такова решение на българското държавно управление ще бъде своевременен знак, че България не слага знак за тъждество сред Русия и обкръжението на Путин, и макар благодарността ни за освобождението на страната ни от Османската империя, българския народ осъжда експанзията на Путин над Украйна.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР