Верижната в подкрепа на е псевдосолидарност и признак на порочна

...
Верижната в подкрепа на е псевдосолидарност и признак на порочна
Коментари Харесай

Русия обяви страните от НАТО за васали на САЩ

Верижната в поддръжка на е псевдосолидарност и симптом на порочна блокова дисциплинираност, изясни формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, разяснявайки експулсирането на съветски дипломати от Полша и привикването на съветските посланици в редица страни , оповестява ТАСС.

" Верижната реакция на страните от НАТО в поддръжка на американските наказания е симптом на порочна блокова дисциплинираност, когато решенията се вземат не въз основа на действителни обстоятелства, а по команда , демонстрирайки псевдосолидарност. Това не е взаимност или даже кампанийност. Това е васалитет в 21 век ".

В четвъртък Съединени американски щати оповестиха нови наказания против Русия. След това Полша привика съветския дипломат в Министерството на външните работи и разгласи трима чиновници на съветското посолство във Варшава като личност нон грата.

Освен това и Англия прикани съветския дипломат във външното министерство на страната заради известия за хакерски атаки от Русия и концентрацията на съветските въоръжени сили на границата с Украйна.

По-рано Захарова разяснява, че.
 Европейски Съюз взаимен със Съединени американски щати за хакерските офанзиви на Русия
Европейски Съюз взаимен със Съединени американски щати за хакерските офанзиви на Русия

По особено хакерската офанзива против SolarWinds

Леонид Слуцки , началник на комитета на Държавната дума по интернационалните каузи, счита, че, показва своята взаимозависимост от Съединени американски щати и задълбочава пропастта в връзките с Москва.

" Варшава работи като същински васал на Съединени американски щати и се пробва да не изостава от " огромния брат " Вашингтон в антируски офанзиви и реторика. Това в действителност е отзив на американските наказания. Сигурен съм, че не е имало действителни учредения за експулсирането на нашите дипломати ".

Той добави, че този " индикативен русофобски жест в допълнение задълбочава пропастта в руско-полските връзки, което не може да не аргументи страдание ".

" Ще отговорим - както постоянно , в сходство с дипломатическата процедура ", изясни той.
 В Съединени американски щати: Черно море към този момент е зона на нараснал политически фокус ​​за Пентагона
В Съединени американски щати: Черно море към този момент е зона на нараснал политически фокус ​​за Пентагона

Има междинна възможност от инвазия на Русия в Украйна идващите седмици
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР