Веригата за неформално хранене TGI Fridays внезапно обяви, че затваря

...
Веригата за неформално хранене TGI Fridays внезапно обяви, че затваря
Коментари Харесай

TGI Fridays внезапно затваря „слабо представящи се“ 36 ресторанта, продава още 8 на бивш главен изпълнителен директор

Веригата за неофициално хранене TGI Fridays ненадейно разгласи, че затваря 36 „ едва представящи се “ ресторанта в Съединени американски щати — пет от които са в Ню Йорк — като част от „ продължаваща тактика за напредък “.

Снимки в обществените медии демонстрираха, че на вратата на някои от затворените места има записка, която гласи: „ Съжаляваме да ви осведомяваме, че Fridays взе сложното решение да затвори вратите си… в действие от 2 януари 2024 година “

„ Като част от затварянето, TGI Fridays предлага повече от 1000 благоприятни условия за трансфер, което съставлява над 80% от всички наранени чиновници “, сподели компанията в прессъобщение.

Когато основаната в Далас компания разкри изненадващото затваряне в сряда, тя също по този начин сподели, че осем ресторанта, които преди са били корпоративна благосъстоятелност в Североизточната част, ще бъдат продадени на някогашния основен изпълнителен директор Рей Бланшет.

Бланшет беше началник на TGI Fridays в продължение на пет години, като подаде оставка през май, защото веригата заведения за хранене – с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР