Веригата с най-големите магазини за домашни любимци – Maxi Pet

...
Веригата с най-големите магазини за домашни любимци – Maxi Pet
Коментари Харесай

Шумен с нов супермаркет само за домашни любимци

Веригата с най-големите магазини за домашни любимци – Maxi Pet – отваря порти напълно скоро и в Шумен.

Магазините на компанията са известни с прекарването, което подаряват на всички свои клиенти, и най-много - на тези на четири лапи, към които е ориентирано цялото внимание. След като фамилиите и домашните любимци на Варна, София и Пловдив към този момент се любуват на невероятното шопинг прекарване в, на 1-ви октомври следва огромното разкриване в Шумен.

През първите два дни от откриването на магазина неговите клиенти ще се насладят на големи отстъпки, дарове за всеки клиент, аниматори за най-малките, както и доста други изненади.
е районен водач на пазара с над 20-годишен опит. Доказаният бранд обслужва милиони фенове на животните годишно, посредством мрежата си от над 160 магазина, както и онлайн магазин, който се радва на огромна известност.

Новият магазин Maxi Pet в Шумен дава обещание несравнимо прекарване на своите клиенти. Клиентите ще могат да открият най-богатия подбор на пазара на най-хубави цени за всички домашни любимци. В магазините на веригата домашните любимци са добре пристигнали, а за оптимален комфорт е обезпечен безвъзмезден паркинг за всички гости.

" Щастливи сме, че отваряме порти за общността на всички домашни любимци и техните фамилии в град Шумен. Очакваме голям интерес към опцията за пълноценно, разнообразно и умерено извършване на покупки със и за своя домакински любим. Надяваме се, че жителите на Шумен ще останат извънредно удовлетворени от новите благоприятни условия за превозване на особено време отделено напълно на домашния любим, което Maxi Pet може да им предложи. Затова каним всички на огромното разкриване на Maxi Pet, което ще продължи целия уикенд на 1-ви и 2-ри октомwри. Заповядайте на бул. Симеон Велики 37, в Практикер Парк “ споделя Александър Атанасов, маркетинг управител на Maxi Pet за България.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР