Верига за бързо хранене предложи позицията на асистент по продажбите

...
Верига за бързо хранене предложи позицията на асистент по продажбите
Коментари Харесай

Верига за бързо хранене предложи работа на принц Хари

 Верига за бързо хранене предложи позицията на помощник по продажбите на 35-годишния Хари, откакто той и брачната половинка му Меган оповестиха предходната седмица, че се отдръпват като членове на кралското семейство и възнамеряват да станат " финансово самостоятелни “, осведоми " Контактмюзик “.

Централата на веригата в Аржентина беше първата, която се свърза с херцога на Съсекс. Съобщението им в Туитър гласи: " Разбрахме, че принцът и херцогинята са решили да се откажат от ролята си в кралското семейство и ще работят, с цел да станат финансово самостоятелни. И по този начин, имаме предложение за Вас - направете като хиляди хора първите си стъпки в света на бизнеса с нас. Знаете, че короната (в името на веригата – бел. ред.), ще Ви подхожда идеално. Освен това, след толкоз години живот като херцози, е време да започнете да се храните като крале``. 

Миналата седмица двойката провокира безредици в кралското семейство, обявявайки проектите си за " разработване “ на нови публични функции.

Херцозите на Съсекс обявиха: " След доста месеци на размисъл и вътрешни полемики ние взехме решение да създадем преход през тази година, като стартираме да внесем нова прогресивна роля в тази институция. Ние имаме намерение да се оттеглим като " старши “ членове на Кралското семейство и да работим, с цел да бъдем финансово самостоятелни, като в същото време продължаваме да поддържаме напълно Нейно величество Кралицата ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР