Вергин Илиев от айтоското село Тополица беше кандидат за депутат

...
Вергин Илиев от айтоското село Тополица беше кандидат за депутат
Коментари Харесай

Цънцарова спретна голямо шоу в bTV, кандидат-депутат от ДПС се разтанцува в ефир!

Вергин Илиев от айтоското село Тополица беше претендент за народен представител от ДПС в листата в Бургас. Той беше на 22-ро място, получи немалко преференции, само че няма да бъде народен представител. В ДПС преференциите не се толерират.

В миналата акция Илиев стана известен като танцуващият кандидат-депутат на Движението за права и свободи – танцува на колекция на ДПС. Той е на за първи път танцува обществено – правил го е и в " Шоуто на Слави Трифонов “.

" След срещата получих доста положителни мнения. Г-н Карадайъ (Мустафа Карадайъ, водач на ДПС) ми сподели, че това което съм направил, е чудесно “, разяснява в предаването " Тази неделя “ кандидат-депутатът.

На въпроса за списъка " Магнитски “ и наличието на Делян Пеевски от ДПС в него той сподели: " Нито познавам господин Пеевски, нито съм го виждал, нито съм приказвал с него, нито съм юрист “. А по отношение на обвиняванията за пазаруване на гласове от ДПС коментира: " всеки може да твърди всичко “ и прикани да няма обвинявания без присъда.

Вергин Илиев обаче не е последовател на хартиената бюлетина, която беше възобновена с гласовете на ДПС. Признава, че при гласуването с машини грешките са доста по-малко.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР