Верен на своя стил, Георги Марков изстреля огън и жупел

...
Верен на своя стил, Георги Марков изстреля огън и жупел
Коментари Харесай

Огън от Георги Марков! Кой съсипа България

Верен на своя жанр, Георги Марков изстреля огън и жупел по сегашната политическа обстановка в страната. 

България - страната на Сорос и Стою. Така стартира коментара си той пред " Епицентър ".
-->
И продължава по този начин:

Трябва да си сменим основния прокурор . Това е ситуацията! Каза го безсрамно, смело и унизително американския служител - О, Брайън в лицето на президента и вицето. За да стане напълно ясно го тресна и по БНР - такова знамение нямаше и в руските времена... Пазеха ни престижа руските приятели, за разлика от американските ни господари.

Какво ще стане като сменим Гешев? Ами би трябвало да намерим прогресист, каквито Сорос избира в обилие в Америка, та и демократът Роберт Кенеди се е хванал за главата от вълната на престъпност.

Новият основен прокурор на България би трябвало да е копие на Алвин Браг - прокурорът на Манхатън, който репресира политически Доналд Тръмп.

Или като Кьовеши в Румъния -  разсипала с политически поръчки държавния живот на страната. Заради злоупотребата ѝ с власт и връзката с непознати служби, я изгони със сетни сили Конституционният съд. Поради трайно стеснение да работи в Румъния, Сорос я уреди в Брюксел...

Кои са днешните прогресисти! Според Тръмп, чието послание гледах в Будапеща на 5 май на форума СРАС, това са новите ВАРВАРИ. Те ненавиждат, националния суверенитет и еднаквост, историческата памет и християнските полезности. Обичат Третия пол, Джендър идеологията, противозаконната миграция и войните. Орбан ги назова предходната година в Далас на същия конгрес " комунисти с дипломи ". 

Кой ни поръчва музиката в България? Ами, който заплаща на десетките Неправителствени организации, завладяли България и малките екрани - Джордж Сорос.

Сорос съумя в Украйна, в Македония, Румъния и пристигна нашия ред. Няма избавление от това проваляне!

Освен да изгоним Сорос от България! Да закрием " Отвореното му общество " и то да потегли към Виена, дето е унгарското " Отворено общество ", а кръгът " Капитал " - към Делиормана.

Ние НИКОГА няма да го създадем и НИКОГА няма да се оправим! Ама НИКОГА!

Още във Великото национално заседание при 92% изборна интензивност Българска социалистическа партия даде на опозицията СДСпредседателството на законодателната и икономическата комисия. Сложихме солидни хора - Александър Джеров и Иван Костов.

Хубаво е, че в този толкоз ниско внушителен парламент има млади и красиви депутати. Още по-добре е, че има и млади адвокати... И въпреки всичко, как Стою ще изясни на правната нула Христо Иванов, че единствено Велико народно събрание може да прави сериозна конституционна промяна на правосъдната власт според решение 3 от 2003 година на Конституционния съд?

Как Стою да каже на Зарков, че Върховен арбитър да проверява основния прокурор е атентат против Конституцията?

Евала на Вежди и Любен, че са разбрали - с такива парламентарни решения президентската република наподобява неизбежна.

Не сме дебили да ни будалкат по този начин!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР