Венцислав Стефанов не пропуска нито една предоставена му възможност, за

...
Венцислав Стефанов не пропуска нито една предоставена му възможност, за
Коментари Харесай

Нова тирада на Стефанов към Бербатов, протеста срещу БФС и финансите зад кандидат-президента

Венцислав Стефанов не пропуща нито една предоставена му опция, с цел да показва цветущия си речник на обиди по адрес на Димитър Бербатов. Този път той получи естрада за изява в Sportal, където хвърли някои скандални обвинявания във връзка готвения народен митинг против Борислав Михайлов на 31 март.

Предоставяме ви цялото изявление пред спортното издание, защото мъчно бихме могли да филтрираме всичко, изказано от притежателя на Славия по тематиката:

„ Цял ден чета за един пърцуцко! Как по този начин на следващия ден ще затворят Околовръстното шосе? Откъде-накъде? Защо хората, които си имат работа, би трябвало да страдат поради мераците на едно момче? Плащат там на протестиращите, добре, само че за какво ще затвориш шосето? Къде е полицията? Къде са органите? А, Фандъкова била разрешила! Да позволи митинг, само че не да затварят бул.. Ще излязат трима-четирима нервни водачи с лостовете, какво ще стане? Утре Бербатов може да реши да отиде пред Народното събрание с тайфа протестиращи и да бъде вписан и за министър-председател. На какво наподобява това? Къде е страната?

Зад това момченце седи човек с пари, който желае да вземе властта. Това е огромна цел. Вие да не мислите, че Митко дава парите. Какви пари има той? Кога е давал пари за нещо? Никога. Кои двама олигарси засяга Лечков ли? В България олигарси доста - олигарси и мръсници да искаш. Направо Бербатов да отива пред Министерски съвет и да желае властта в страната! Избрали го 60 клуба, писал до Търговския указател да го вписват за президент. Отивай напряко в президентството и сядай в кабинета на Румен Радев, какво си играеш на дребно! Господи... От ЦСКА написаха, че били вкарани в " А " група посредством напън от Министерски съвет към БФС. Така ли било?! Щом по този начин стават нещата, да отива Митко с почитателите напряко в Министерски съвет, нали му споделям. Да сяда в премиерското кресло и готово.

Нека на зализания министър му е ясно едно - средствата за спорт би трябвало да бъдат най-вече за спортовете с топка. Подчертавам думата " топка ". Там са най-големите пари, там са най-сериозните рекламодатели, малките екрани, там вземат участие най-вече деца, там е всичко. Говоря за футбол, баскетбол, волейбол, водна топка, хандбал, тенис, като към тях прибавям леката атлетика. Това е. В битката, щангите и бокса си имаме обичаи. Спортовете с топка! Министърчето, което не беше добър юрист - едно дело му дадох, загуби го, да вземе да работи за българския спорт. А да не се занимава с Шивачево и други такива простотии. Той да не е от ГДБОП?! Смехория!

Наско Сираков се бил срещнал с Бербатов. Вижте, няма късмет Наско да клекне! Може да е всевъзможен, само че Наско не е п*тьо. Няма късмет! Болните упоритости на един човек са си заболели упоритости на един човек. Искам да напомня на цесекарите по какъв начин Трите коня и двата катъра „ сготвиха " Стоичков, когато беше треньор на националния тим. Бербатов го заболя крачето, след това си изкара картон, този не играе, оня се сърди. Изкараха Стоичков подобен и подобен. Ицо за какво в този момент не е оповестил поддръжка за Бербатов? Питам. Обявил ли е Стоичков поддръжка? Цесекарите да не не помнят какво вършиха Трите коня по времето на Стоичков? Ицо е мъжага, постоянно се раздаваше до последно. Легенда! Няма място за съпоставяне сред Стоичков и Бербатов. Цесекарите да си го знаят това.

За мен Боби позволи голяма неточност, като не извади ЦСКА от „ А " група. Това беше фундаментална неточност. Извади ги, пък дано си стачкуват. Те и в този момент стачкуват - заплащат се там някакви пари, стачкуват. Човекът зад Бербатов заплаща, да не си помислите друго. Но да не затварят булеварди! Тогава към този момент би трябвало да намесва полицията. Те и с служителите на реда си вършат каквото си желаят - псуват, викат, хвърлят. Защото у нас е по този начин. Я иди в Германия или Швейцария, затвори някой бул. и напсувай служител на реда. Ще го направиш и, както споделяше баба ми, небето ще ти се види прешлен. Бой по главата с палката!

Иначе съм оптимист за българския футбол! Вчера юношеският народен тим се класира за европейско състезание, това е триумф. Дайте да приказваме за тези неща, дайте да забележим по какъв начин да подобрим нещата, да работим за българския футбол. Простотиите би трябвало да спрат! Всичко, което се случва в този момент, вреди на футбола “.

Трудно е човек да си показа, че сходна реторика е присъща на притежател на един от най-големите български футболни клубове, само че обстановката у нас е такава, че това към този момент се приема за част от родния състезателен фолклор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР