Венци Мицов разкритикува управляващите и в частност зам.-министъра на културата

...
Венци Мицов разкритикува управляващите и в частност зам.-министъра на културата
Коментари Харесай

Венци Мицов скочи на управляващите: А бе, сериозни ли сте, бре? Довчера бяхте нормални хора, какво ви стана за един месец във властта

Венци Мицов разкритикува ръководещите и в частност зам.-министъра на културата за пост във Facebook. В него Юрий Вълковски е написал, че се оправят с работата в Министерството на културата, макар тези, които желаят те да се провалят.

Вълковски се изяснява, че Управителния съвет на Национален фонд „ Култура “ приел Индикативна стратегия за 2022 година " Да, всеки ден има проблеми и от време на време съм обезверен какъв брой мъчно и постепенно стават нещата. Но стават. Напук на всичко, на инат на всички, които желаят да се провалим, на инат на рецесиите и събитията. Стават. Бавно, само че стават ", изяснява Вълковски.

Това явно предизвика Мицов, който незабавно скочи по тематиката.

" …а па зам министъра на културата пуснал статус - ЕТО, НИЕ съдебномедицинска експертиза ЕГАТИ И ЯКИТЕ НАПУК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА съдебна експертиза ПРОВАЛИМ…
А бе, съществени ли сте бре? До през вчерашния ден бяхте естествени хора, какво ви стана за един месец във властта не знам… ", възмущава се Венци Мицов.

Не бе, никой не желае да се неуспехите. Искаме единствено няколко неща - съответен министър, да не се сърдите на всеки заложен въпрос и да обясните за какво примерно музикантите нямат представител в новото НФК.Те това желаеме, показва още музикантът.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР