Венсан Компани ще се завърне срещу бившия си тим, след

...
Венсан Компани ще се завърне срещу бившия си тим, след
Коментари Харесай

Юнайтед и Сити се разминаха в четвъртфиналите за ФА Къп

Венсан Компани ще се завърне против някогашния си отбор, откакто Бърнли бе изтеглен да се изправи против Манчестър Сити в 1/4-финалите на шампионата за Купата на Футболната асоциация на Англия.

Бившият капитан на „ жителите “ завоюва конкуренцията два пъти по време на 11-те си години на „ Етихад “, само че в този момент ще гостува в Манчестър като управител на лидера в класирането на Чемпиъншип. Сити стигнаха до последните осем в съревнованието след типичен триумф над Бристъл Сити с 3:0, до момента в който Бърнли се наложи над Флийтууд Таун .
Венсан Компани ще се завърне на " Етихад " като управител на Бърнли.
Наградата за късните два гола на Манчестър Юнайтед при обрата против Уест Хем е нов домашен мач против лондонски противник от Премиършип – Фулъм . Брайтън пък има отлични шансове за полуфинал в шампионата, откакто бе изтеглен да играе с четвъртодивизионния Гримзби Таун. Клубът стигна до четвъртфиналите за първи път от 1939-а година насам след изненадваща победа при визитата на Саутхемптън. Ще има и конфликт сред тимове от Чемпиъншип, като Шефилд Юнайтед, който отстрани Тотнъм, се изправя против Блекбърн.

1/4-финалите ще се проведат на 18/19 март, до момента в който полуфиналите са планувани за уикенда на събота, 22 април. Финалът е на 3 юни в събота.

Пълен чоп за 1/4-финалите във ФА Къп :

Манчестър Сити – Бърнли

Манчестър Юнайтед – Фулъм

Брайтън – Гримзби

Шефилд Юнайтед – Блекбърн. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР