Венсан Касел признава в ново интервю за Гардиън, че не

...
Венсан Касел признава в ново интервю за Гардиън, че не
Коментари Харесай

Венсан Касел: Светът страда от липса на мъжественост

Венсан Касел признава в ново изявление за " Гардиън ", че не харесва отношението към мъжествеността в днешния свят.

Пред онлайн изданието Венсан приказва за новите стандарти на неустрашимост. 

Разговорът визира тематиката за интернет звездата Андрю Тейт, който неотдавна беше арестуван в Румъния по съмнение в трафик на хора, обезчестяване и основаване на проведена незаконна група.
 Венсан Кавл и Тина Кунаки
Касел даде да се разбере, че въпреки доста от концепциите на Тейт да са фундаментално неправилни, има и такива, които не са изцяло безсмислени.

Така артистът схваща желанието на някогашния кикбоксьор да " пази мъжествеността ".

" В наши дни да си неустрашим се счита съвсем за срамно.

Трябва да бъдеш по-нежен, по-уязвим.

Но мисля, че в случай че всички мъже станат по-женствени и уязвими, ще имаме проблем ", споделя Касел и прибавя, че подправените показа за неустрашимост и женственост се набиват в главите на хората от обществените медии: " Вижте какво се случва. В Instagram и TikTok ни се внушават подправени облици.Всичко това е една фикция за сексуалността. Забравяме, че главното е по какъв начин се чувстваш в себе си ", споделя артистът.
 Венсан Касел с някогашната си брачна половинка Моника Белучи
Например Касел се нервира от обстоятелството, че Холивуд постоянно свързва мъжествеността с " напомпани мускулести тела ", макар че това не е главното нещо, което придава на героя неустрашимост. Докато е работил върху някои облици, Венсан е имал работа с същински интернационалните наемници и е осъзнал, че доста от тях не се възприемат като " говеда ", а от време на време даже наподобяват слаби в профил. Мислиш си, че можеш да ги победиш елементарно, само че не е по този начин. " Да си мъж не значи да имаш планина от мускули. Означава да си съдбоносен и да поемаш отговорност ", споделя артистът.

Той изрази вяра, че думите му няма да се изтълкуват като " женомразки ", защото в персоналния си живот е заобиколен от най-вече от дами - майка му, някогашната му брачна половинка Моника Белучи, актуалната му брачна половинка Тина Кунаки и трите му дъщери.
 Най-голямата щерка на Моника Белучи и Венсан Касел - Дева
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР