Венецуелското правителство нареди да бъде затворена частично границата с Колумбия

...
Венецуелското правителство нареди да бъде затворена частично границата с Колумбия
Коментари Харесай

Венецуела затваря частично границата с Колумбия

Венецуелското държавно управление подреди да бъде затворена отчасти границата с Колумбия единствено часове преди началото на подкрепяния от Съединени американски щати проект да бъде доставена филантропична помощ макар възраженията на президента Николас Мадуро, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В Туитър венецуелският вицепрезидент Делси Родригес заяви, че държавното управление подрежда краткотрайно да бъдат затворени три гранична пункта в щата Тачира заради " сериозните и противозаконни закани " против мира във Венецуела и венецуелския суверенитет, идващи от колумбийското държавно управление.

Пограничният регион е мястото, откъдето последователите на опозиционния водач Хуан Гуайдо желаят да доставят няколко тона незабавни доставки с храни и медикаменти, докарани по въздух през последните дни в Колумбия от държавното управление на президента Тръмп. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР