Венета Райкова направи любопитно признание в социалните мрежи, което видимо

...
Венета Райкова направи любопитно признание в социалните мрежи, което видимо
Коментари Харесай

Венета Райкова направи нещо шокиращо! По време на Пълнолуние тя… СНИМКА

Венета Райкова направи любопитно самопризнание в обществените мрежи, което очевидно заинтригува доста почитателите й. Тв водещата, която в последните години се е отдала на писането на книги, разкри забавен обред за сбъдване на стремежи.

В случая става дума за четири лесни стъпки, които в случай че създадем, както дава обещание и русокоската, сигурно ще се радваме на осъществени съкровени стремежи. Задължително обаче, е значимо да го вършим на Пълнолуние, както прецизира още Райкова.

„ Ето по какъв начин да сбъднете желанията си и да измененията живота си в 4 стъпки. Понеже през днешния ден ме питат да си пишат ли желанията на лист поради Пълнолунието, взех решение в този момент да ви дам моята скица. Но както знаете от 31.10.2022 г /важен за мен ден, срещата сред двата свята/ пиша книга с такова работно заглавие – за всичко, което ми е помогнало да съумея, само че поради коляното процеса се забави. И по този начин, за през днешния ден е значимо да разберете, че желанието няма никакъв смисъл, в случай че просто е написано на хартия, а не претърпяно. Аз минавам през 4 стъпки, с цел да сбъдна желанията си.

1. Отпускане на мозъка и чиста душа – значимо е да се освободим от всички стратегии, които сме си основали денем – боязън, злоба, експанзия, незаинтересованост, ненавист и т. н. Няма по какъв начин да ненавиждаме себе си и целия свят и да желаеме да ни се случват чудеса.

2. Формулирате ясно желанието си – нов дом, нова кола, богат мъж, нова работа, здраве, пари – всичко е разрешено да се желае от Вселената. Едно време ни учеха, че парите не са значими, само че като започнахме да си плащаме сметките разбрахме, че са ни лъгали.

3. Преживявате през сетивата си това, което желаете. Представяте си, че към този момент се е случило. Ако желаете нов дом – изживейте чувството по какъв начин отключвате входната врата, минете през прага, вижте какви на цвят са стените, усетете на какво мирише вътре, погледнете през прозореца, какво виждате, какво чувствате, с кой сте в този дом. Ако сега сте сами, не си казвайте – о, аз съм самичък, този дом не е за мен, няма да се оправя, тъй като ще проработи втора стратегия, която саботира първата за фантазията за нов дом.

4. Сделка с Вселената – обещайте какво ще дадете, когато желанието ви се сбъдне. Тук на помощ ви идва десятъка – 10% от приходите се дават на хора в потребност. Това е моята скица V, по която спечелвам и съумявам към този момент 31 година Разказвала съм за нея 2006 година, когато станах първия победител в „ Сделка или не “, само че я оставям и тук, с цел да започнете да я практикувате от довечера – кармично Пълнолуние 31.08 в 4,35 ч.

Очаквано поста на Венета Райкова провокира вълна от реакции. И сигурно почитателите й ще опитат да следват схемата й за сигурен триумф, още повече, че са били очевидци на онази част от него, която е била обществена през годините./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР