Венера сключва хармоничен аспект тригон към Уран. Техния аспект ще

...
Венера сключва хармоничен аспект тригон към Уран. Техния аспект ще
Коментари Харесай

Този ден си е спечелил лоша слава. Смята се за един от сатанинските дни

Венера подписва съразмерен аспект тригон към Уран.

Техния аспект ще донесе нови и ексцентрични хрумвания, както в деловата, по този начин и в персоналната сфера, също по този начин нараснала сензитивност, схватливост, непредвидени обрати в персоналните връзки. Възможно е влюбване от пръв взор. При това любовните и фамилните връзки могат да станат много свободни. Не следва да се вземат значими решения под влияние на такива страсти, защото този аспект няма да продължи дълго време, а следствията могат да останат за цялостен живот. Влиянието от аспекта ще продължи още 2-3 дни.

Слънцето в съпротива с Плутон – интервал на неподходящи промени. Неблагоприятен интервал за учени, откриватели, за политици и основни водачи. Репутацията им е застрашена. Аспекта работи повече на вътрешен проект, не толкоз на събитиен – той подготвя към промени, спусъчният механизъм, на който се явяват други аспекти. Борба за власт, интриги, незаконни дейности, подмолна активност, въздействие на корумпираните структури. Да се заобикаля пребиването в тълпи. Критичен интервал за персоналните и фамилните връзки. Сексуалните потребности се усилват, само че общуването се отравя от усеща на ревнивост, недоверчивост, собственически инстинкти, възходяща експанзия. В обществото са вероятни произшествия с превоза, при осъществяване на опити, при работа с техника. Увеличаване на случаите на набези, нещастни случаи, контузии, ранявания вследствие на повреди или естествени бедствия.

Луната е в символ Рак, където ще остане до 20:32ч на 13 юли. Настъпило е време за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните ви хора. В същото време подготвя към прищявки, неустойчиво въодушевление и искания от неоправдани упования. Подходящо благоухание – жасмин. Подходящ метал и камъни - сребро и лунен камък. Уязвими елементи на тялото – корем, гърди и дванадесетопръстника. Да се внимава с наркотичните субстанции и със спиртните напитки. Да се отбягват водните процедури.

29 лунен ден (от 05:08 на 12 юли до 05:49ч на 13 юли). Този ден си е спечелил неприятна популярност. Смята се за един от сатанинските дни. С него приключва лунният цикъл. Един от най-тежкитe дни на месеца. В него се засилват тъмните сили на астрално ниво. Носи доста мощна сила, с която множеството хора не могат да се оправят.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Занимавайте се единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. Не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели. Избягвайте всеобщи мероприятия. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на физическото тяло от шлаките. Домът също е добре да се почисти, да обиколите стаите със свещ, да опушите с тамян или благовония. Нужна е енергийна отбрана посредством молитва, Рейки, или обрисуване на знака кръст. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, не се предлага месо. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.
Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не вземайте нищо във вътрешността в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти. Отношенията в този ден могат да станат доста напрегнати. Силно нараства вероятността от експлоадиране на разногласия, спорове и в случай че в точния момент не се овладее ситуацията, острите обстановки могат да прераснат във враждебни връзки за дълги години. Избягвайте изяснявания на връзки, търсене на пояснения. Стремете се единствено към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкоз по-големи са възможностите да избегнете проблеми в бъдеще. Ако сте принудени да поддържате връзка, не забравяйте, че 29-я лунен ден е изпълнен с изменничества.

Секс - Добре е да се заобикаля. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Подстригване – Не се предлага.

Добре е на всички места към вас да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР