Венера, планетата на любовта, красотата и изкуството преминава в знака

...
Венера, планетата на любовта, красотата и изкуството преминава в знака
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Не хабете излишни сили

Венера, планетата на любовта, хубостта и изкуството минава в знака Водолей, където ще бъде до 26 март. Това ще внесе в персоналните и партньорските връзки такива качества като свободолюбие, либералност, спонтанна импровизация.

Венера прави площ с Уран, само че въздействието се усеща в дните преди и по-късно. Аспекта носи мощни страсти и безредици. Ще ви накара да пърхате като екзотична пеперуда. Отварят се благоприятни условия за елементарно влюбване и обич от пръв взор. Човек е податлив да загуби мозъка си в любовната случка. Настроението става изменчиво като мартенско време. Възможни са непредвидени материални загуби, тъй че бъдете внимателни.

Луната е в символ Козирог до 21:07ч на 2 март.

Добре се удава съответна работа, изискваща системност и рационално мислене. В своите действия и решения, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Нараства възприятието за дълг и отговорност, настройката е делова. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. С внимание да се приема всичко ново и извънредно. Не се ограничавайте в общуването. Обикновено в същото време хората ни наподобяват студени и безчувствени, защото всеки се скрива зад своята маска и не желае да разкрива своите усеща и недостатъци.

Когато Луната минава през Козирог е добре Овните да бъдат по-упорити и настойчиви, с цел да реализиран задачите си, Телците да посетят църковен храм. Близнаците би трябвало да отделят повече внимание на интимните си връзки, Раците да откриват контакти с външния свят. Лъвовете да се погрижат за здравето си и да отделят време за всекидневните си отговорности. Девите да отделят внимание на децата, също по този начин е удобно да флиртуват или за сантиментални срещи. Везните могат да отделят време за посещаване на родители, родственици и да се заемат с благоустройството на дома си. Скорпионите – другарство с най-близките си хора, братя, сестри, съседи, някогашни съученици, разходки или къси пътувания. Стрелците да се заемат с решението на финансовите въпроси, правене на покупки и дарове на обичаните хора. Козирозите да се погрижат за себе си и за външния си тип. Водолеите да отидат на разпускащ масаж и да се отдадат на релаксация и по-голяма отмора. За Рибите е уместно за поддържат връзка с приятелите си и да вършат проекти за бъдещето. Преобладава 25 лунен ден от 04:00ч на 1 март до 04:47ч на 2 март. Ден на бездейност, уединение и покой, ден за концентриране, самовглъбяване, за вътрешна работа. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Нищо инцидентно няма изключително през днешния ден. Обръщайте внимание на всички знаци. Ден на пророчествата и предсказанията. Може инцидентно да отворите книга в този ден и да откриете търсеният отговор или нужната ви информация.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден не би трябвало да се бърза. Не се предлагат интензивност, припряност, суетност. Не би трябвало да стартирате нищо ново, никакви значими каузи, само че би трябвало да завършите незавършеното. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Сега душата е уязвима и сензитивна към всяко непознатото вмешателство. Избягвайте да разговаряте за персоналния си живот, не се предлага да вършиме душевно разголване.

Интуицията в този момент е доста мощна. Логиката и разсъдъкът минават на по-заден проект. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размисли, за дейна вътрешна работа. В този лунен ден посредством вътрешният ви глас приказва вашият ангел-пазител или демоничният съблазнител. Зависи с какво е ангажиран мозъка ви (на каква вълна сте настроени) и кой ще вземе превес от тях.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Секс - Подходящ е чувственият и муден секс. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстригването е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Днес е 16 безоблачен ден - Ден за погашение на задълженията. Ако ви изискат, би трябвало да връщате задълженията си. Ако не ви желаят нищо, тогава не давайте. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и въобще по-малко говорете. Не би трябвало да се лъже, да се нарушава клетва или контракт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР