Венелин Петков е решил да моли бившата си жена Николета

...
Венелин Петков е решил да моли бившата си жена Николета
Коментари Харесай

Венелин Петков моли Маданска за прошка, тя не го иска 


Венелин Петков е решил да моли някогашната си жена Николета Маданска за амнистия. След като изкарал отминалите празници самичък като куче, той осъзнал какво е изгубил и изискал още един късмет от спортната журналистка. Тя обаче го отрязала. Чаровната русокоска не вярвала, че бащата на синовете й може да се промени. Връзката им и различен път е била поставяна пред тествания, само че поради децата се търпели. Този път обаче нямало връщане обратно.

О известно време Николета не желала дори да чува за Венелин и сприхавия му темперамент. Налагало се да поддържат връзка поради дребните Йоан и Михаил, само че водещата гледала да лимитира контактите си с Петков. Откакто заживяла при родителите си в Лозен, тя се чувствала доста по-спокойна и уверена. Майка й пособия за децата, а и фамилната къща била задоволително огромна, с цел да побере всички.

Освен в персоналния живот, някогашният началник на Би Ти Ви новините има и проблеми в професионалната област. След като бе отхвърлен от директорския пост в медията, той стартира работа като даскал в частно школо. Венелин преподава „ Глобални вероятности ” напълно на британски език. Учениците му са деца от първи до пети клас. Дейността му била лека и приятна, само че заплатата не успявала да покрива всички разноски, които имал до оня миг. Наложило се внезапно да свие бюджета си и това породило още спорове с Николета.

Петков бе уволнен от Би Ти Ви в края на 2020 година Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Тя едвам се оправяла с две подбудени деца на възраст под 2 години, а Венелин не й оказвал нужната поддръжка. Изморена от непрекъснатите искания на мъжа си, русокоската взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен, написа hotarena
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР