Слави Трифонов не е вдигал сватба, сподели негова приближена, която

...
Слави Трифонов не е вдигал сватба, сподели негова приближена, която
Коментари Харесай

Слави Трифонов се ожени за 25 годишна студентка? 


Слави Трифонов не е вдигал женитба, показа негова доближена, която пожела да остане анонимна. Вместо охолно празненство Трифонов решил да се врече във честност на избраницата си пред кръг от най-близките му и доверени хора. На подписването и венчавката участвали сестрата на Слави – Петя, племенникът му Теодор, както и някои от най-близките му хора от „ Ку-ку бенд “ и партията „ ИТН “. Гостите на събитието наброявали общо 15 индивида.

Венчавката била осъществена в дребна черква край София, в работен ден по гледище на Слави, който се тормозил да не се разчуе за щастливото събитие и да дойдат папараци.

„ След загубата на майка му Здравка, която умря предходната година, и татко му Тодор, който си отиде през 2017 година, Слави остана самичък. Вероятно това е повода най-сетне да се реши да предложи брак на актуалната си другарка, с която са дружно от известно време “, разясняват от кръга на Трифонов.

В живота на Слави несъмнено е имало доста дами – първата му огромна обич – актрисата Силвия Лулчева, психоложката Магдалена Ангелова и балерината Мартина Огнянова са единствено част от дамите, минали през сърцето на Дългия, само че все пак Слави, който навърши 57 години не се реши да узакони връзките си с нито една от тях. От друга страна, деспотичният манталитет на Трифонов отблъсквал дамите към него и макар внушителното му материално положение те не издържали дълго тежкия му манталитет.

„ Това е първата женитба на Слави Трифонов. Въпреки че от години е измежду най-желаните ергени, а е и милионер, той по този начин и не предложи брак на нито една от дамите, с които имаше съществени връзки. Това, че в този момент реши да го направи, евентуално е подбудено от обстоятелството, че остана напълно самичък, а здравословното му положение не е положително. Предполагам, че чисто човешки желае да има човек до себе си “ , споделят хора от близкия кръг на Дългия.

За избраницата на сърцето му се знае единствено, че е на 25 години. Младата жена е студентка по маркетинг и двамата са се срещнали посредством общи сътрудници от телевизия „ Седем осми “, написа „ Ретро “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР