Велислава Кръстева, която доскоро беше зам.-директор и PR на Народния

...
Велислава Кръстева, която доскоро беше зам.-директор и PR на Народния
Коментари Харесай

Велислава Кръстева отново ще съветва ДПС, Мангъров - Възраждане, в 49 НС

Велислава Кръстева, която до неотдавна беше зам.-директор и PR на Народния спектакъл " Иван Вазов ", още веднъж се е върнала към работата си на помощник на Движение за права и свободи по връзките с обществеността.

Кръстева е вписана в обществения указател на нещатните сътрудници на парламентарни групи в 49 Народно заседание. Между 2017 и 2021 година тя беше депутат от Движение за права и свободи, а по-рано бе и зам.-министър на културата в кабинета " Орешарски ".

Появата ѝ в наличието на Ахмед Доган на предпоследните избори през октомври 2022 година стана мотив за голям скандал с режисьора Александър Морфов, който изиска отстраняването ѝ поради политическата обязаност.

След няколко месеца на медийни разтърсвания шефът на театъра Васил Василев реши да в профил Морфов като основен режисьор в деня, в който Кръстева въпреки всичко си в културната институция.

В листата на нещатните сътрудници на групите е посочен и инфекционистът Атанас Мангъров, който ще поучава " Възраждане " по медицинските въпроси. Мангъров намерено гравитира към партията на Костадин Костадинов в последните 2 години, макар че в началото се беше кандидатирал за народен представител от АБВ в разгара на акцията против противоепидемичните ограничения за Covid и дезинформацията за " нездравословните " ваксини.

В регистъра прави усещане още, че брачният партньор на основния контрольор на Висш съдебен съвет Теодора Точкова е станал помощник на Българска социалистическа партия по " политически и юридически въпроси ". Васил Точков е юрист, вписан в Хасково, и беше част от листите на социалистите за Народното събрание.

ГЕРБ са вписали петима сътрудници, измежду които са Севделина Арнаудова, административният секретар на партията Цветомир Паунов и някогашният министър на стопанската система Лъчезар Борисов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР