Велислав Елезов твърди, че вчера, по време на футболен мач,

...
Велислав Елезов твърди, че вчера, по време на футболен мач,
Коментари Харесай

Пресаташе на футболен клуб обвини кмета на Симитли в побой

Велислав Елезов твърди, че през вчерашния ден, по време на футболен мач, Апостолов го е изритал в тил, след което му нанесъл удари в тила.

Говорителят на спортния отбор заяви за това първо във Facebook:

"Току-що входирах в полицията тъжба против нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе очевидно несъответстващо и неконтролируемо. То ме атакува в тил със свиреп шут, а по-късно ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата персонални телефона, като с единия тъкмо в този миг водех диалог със брачната половинка си.

На действието му бяха очевидци десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ме още с изпочупване на мои органи.

То ме е заплашвало различен път, само че в никакъв случай не било по този начин озверяло и неконтролируемо.

То няма причина, тъй като не го познавам персонално, защото аз се познавам единствено с хора и персони.

То към този момент излъга, че не е направило и участвало на въпросната експанзия и посягане върху личността ми.

За разлика от него – аз съм персона. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще диря правдивост ".

По-късно Елезов разяснява, че евентуално причина за експанзията на кмета е известен рефрен, който агитката на Пирин пее по адрес на Симитли. Ударите били съпроводени и с обиди.

Екип на bTV e разкрил кмета да чества Трифон Зарезан на площада в село Черниче. Той е отказал коментар и се е държал нападателно с публицистите.

Междувременно Апостолов пусна известие в уеб страницата на общината, в което отхвърли всичко.

"Отказвам да допълням дописки на уеб сайтове, които търсят известност с име, което евентуално е забавно и евентуално натрупа визити в уеб страниците. Отказвам да се извинявам, а не считам и за нужно да занимавам необятната общност с това, къде съм бил и какво съм правил в сряда, само че сигурно не съм бил на територията на село Крупник.

Не ме питайте "Какво ще кажете за написаното във Facebook..? ". Няма по какъв начин да разясня пост на някой в обществена мрежа, част от която аз не съм. Доколкото знам там, във "Фейсбук " има задоволително недействителни профили, които могат да се употребяват за набедявате и очерняне на всеки ", съобщи кметът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР