Велинградчанин отмъсти на бившата си съпруга, като я заля с

...
Велинградчанин отмъсти на бившата си съпруга, като я заля с
Коментари Харесай

Велинградчанин обезобрази жена си с химикал

Велинградчанин отмъсти на някогашната си брачна половинка, като я заля с реактив и обезобрази лицето й. За ужасяващата драма заяви сестрата на потърпевшата Бела М. – Цвети. Според описа й, Бела се прибирала от магазина, когато била нападната от мъжа си. Костадин първо я блъснал няколко пъти, тя се пробвала да се съпротивлява, завикала за помощ. Това очевидно още повече го вбесило и той я залял с незнайна към този момент течност.

Красивото до неотдавна лице на Бела е обгорено до неразбираемост, има провали по ухото, шията, тялото, споделя Цвети.

Сега фамилията се чуди по какъв начин да лекува обезобразената 32-годишна жена. Всеки миг ще излязат резултатите от проучванията, които ще покажат от киселина ли са нанесени изгарянията или различен реактив. При всички случаи ще се наложат интервенции и разноски, които надали ще бъдат покрити от осигуровката, тормози се сестрата на Бела. Когато се разбере каква сума ще е нужна за възобновяване, роднините евентуално ще разгласят дарителска сметка.

Те обаче се тормозят, че полицията се пробва да потули случая и виновникът ще остане безнаказан. Костадин е арестуван, само че по-късно освободен, тъй като нямало очевидци на случилото се. Освен това случаят не е оповестен за медии, въпреки че е сериозен. Страхуват се и е гневът на някогашния брачен партньор може да застигне други хора от фамилията.

Жестокото нахлуване е станало на 8 ноември към 19 часа вечерта, удостовери представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов. В Районното полицейското ръководство е получен сигнал за фамилен скандал, приключил с телесни повреди. Соченият за нападател е задържан за 24 часа, след това е освободен. Стоянов обаче увери роднините на Бела, че казусът няма да бъде оставен по този начин. Образувано е досъдебно произвеждане, тече следствие. Ако околните на потърпевшата имат закани или закани от някогашния й брачен партньор, могат да разчитат на полицията във Велинград, добави още Стоянов.

По думите му, за нападението не е обявено в бюлетина на полицията, тъй като резултатът от такива вести е нож с две остриета. Ако едни се възмущават от закононарушението, за други то можело да се трансформира в модел на държание.

*Снимка - Бела преди случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР