Велинград. Провеждането на изнесени приемни в различни градове от страната

...
Велинград. Провеждането на изнесени приемни в различни градове от страната
Коментари Харесай

Константин Райков, КЗП: Изнесените приемни дават възможност на Комисията да се запознае с регионалните потребителски въпроси и да потърси решението им в диалог с хората

Велинград. Провеждането на изнесени приемни в разнообразни градове от страната е една от най-новите ни начинания, които дават опция на състава на Комисията персонално да се запознае с настоящите потребителски въпроси, които вълнуват хората в обещано обитаемо място, какви компликации вероятно срещат и дружно да намерим най-правилните подходи за превъзмогването им. Това съобщи Константин Райков, член на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП), при отриването на приемна за жители във Велинград, оповестиха от пресцентъра на КЗП .
Райков акцентира, че наред с тази самодейност и всички други интензивности за повишение информираността на хората за потребителските им права, институцията продължава да реализира ефикасен надзор върху активността на търговците на пазара и онлайн. „ Предстоят " Черният петък ", Осми декември, Коледните и Новогодишни празници, по отношение на които към този момент следим промоциите и специфичните оферти. Във Велинград, който е целогодишна туристическа дестинация, както и в цялата страна, ускоряваме контрола по отношение на коректността на търговците в сектора при предлагането на туристически услуги ”, добави Райков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР