Велина Георгиева и София Джустрова са най-новите попълнения в състава

...
Велина Георгиева и София Джустрова са най-новите попълнения в състава
Коментари Харесай

Врачанският театър обнови трупата си

Велина Георгиева и София Джустрова са най-новите попълнения в състава на Драматично-куклен спектакъл - Враца. Двете млади актриси са приключили НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов " единствено преди 2 години, само че до момента имат значително изяви. В момента работят под режисурата на Пресиян Кузов по най-новия театър на Врачанския спектакъл.
" Пиесата се споделя " Убийството на Гонзаго " на Недялко Йорданов. Става въпрос за пиесата, която се слага вътре в " Хамлет ". Тоест хипотези на Недялко Йорданов какво се случва в неразказаната пиеса в този миг от " Хамлет " и е извънредно забавно, тъй като има няколко персонажа, които от самата пиеса на Шекспир " влизат " и в тази на Недялко Йорданов и то се вижда, че те са като пристигнали от различен свят ", сподели София Джустрова. 
На сцената София ще пресъздаде облика на Офелия. Велина, както и в живота, ще е актриса. 
" Аз играя Амалия. Тя е актриса от трупата, която попада в двореца в света на Хамлет и Офелия и е доста забавно по какъв начин едни елементарни хора с техните упоритости попадат в едно плетиво от загадки и мистерии и в действителност осъзнават, че това, за което си мислят, че са пристигнали, е дребна част от протичащото се ", описа Велина Георгиева.  
Първата среща на Велина Георгиева и София Джустрова с врачанската аудитория ще е при започване на месец март, когато ще се състои премиерата на „ Убийството на Гонзаго “. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР