Великотърновските социалисти настояват водач на листата на коалиция „БСП за

...
Великотърновските социалисти настояват водач на листата на коалиция „БСП за
Коментари Харесай

Искат Весела Лечева за водач на листата на БСП за България във Велико Търново

Великотърновските социалисти упорстват лидер на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за изборите на 11 юли да бъде международният първенец по пукотевица и почетен жител на Велико Търново Весела Лечева, съобщи БНР.

Кандидатурата ѝ се поддържа от 6 от 10-е общински конференции в региона.

Общинските конференции във Велико Търново, Павликени, Полски Тръмбеш, Сухиндол, Златарица и Елена издигат Весела Лечева за лидер на листата на социалистите в Четвърти изборен регион Велико Търново. На вота на 4 април Лечева още веднъж беше с най-вече номинации от низовите партийни уредници, само че лидер стана юристът Явор Божанков, представител на гражданската квота.

Няма причина лидерът да се трансформира, тъй като във Великотърновска област Българска социалистическа партия е втора в страната по резултат на изборите през април, разясниха от Областния съвет на партията.

Водачите на листи и местата на съдружните сътрудници в тях ще бъдат избрани от Националния съвет на Българска социалистическа партия на 25 май, а листите се чака дефинитивно ще бъдат одобрени до края на месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР