Великобритания започва да прилага ваксини за Covid-19 денонощно в нови

...
Великобритания започва да прилага ваксини за Covid-19 денонощно в нови
Коментари Харесай

Джонсън: Британия започва денонощна ваксинация

Англия стартира да ползва ваксини за Covid-19 непрекъснато в нови центрове допустимо най-скоро, удостовери министър председателят Борис Джонсън в сряда, представен от медиите на Острова.

Пред депутатите от Камарата на общините, Джонсън изясни, че детайлности за денонощната имунизация ще бъдат предоставени от неговия здравен секретар .

Джонсън разкри по-рано през седмицата, че имунизационните центрове ще стартират да имунизират хората без спиране , защото държавното управление желае да имунизира към 15 милиона души доникъде на февруари .

Критикуван от водача на Лейбъристката партия Стармър за изоставащи ограничения против Covid-19, Джонсън разяснява, че ограниченията за блокиране наподобява работят .

Стармър акцентира, че ще са нужни спомагателни и по-строги ограничения , защото в този момент обстановката е по-лоша.

Длъжностни лица разясняват, че все още са имунизирани 2,4 милиона души . Сега имунизациите се оферират на четири групи с най-голям приоритет.
 Британия се готви да мести пациенти с ковид в хотели
Британия се готви да мести пациенти с ковид в хотели

Облекчава натиска върху лечебните заведения поради възходящия банкет на пациенти с COVID-19

Премиерът изясни, че голяма мрежа от 233 лечебни заведения, 1000 кабинета за общопрактикуващи лекари, 200 аптеки и 50 центъра за всеобща имунизация към този момент работят " извънредно бързо ", само че " сега ограничаването е за предложение " на имунизацията.

AstraZeneca съобщи, че чака до два милиона дози седмично от имунизацията Оксфорд доникъде на февруари .

Производството е биологичен развой, който не може да се форсира , само че компанията е уверена, че ще достави десетки милиони дози през първото тримесечие на 2021 година.

Отглеждането на клетките лишава 58-60 дни , след което са нужни още 28 дни, с цел да се трансформира суровият артикул във флакон с ваксина .

Всяка партида би трябвало да премине 60 теста за качество , в това число удостоверение, че имунизацията съдържа вярната генетична поредност за протеина на коронавирусен пик и потвърждаване на чистотата.
 ЕЦБ разчита на бърза и всеобхватна имунизация за възобновяване на стопанската система
ЕЦБ разчита на бърза и всеобхватна имунизация за възобновяване на стопанската система

Лагард: Притеснително е след края на март да има блокиране и в случай че имунизациите са забавени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР