Великобритания задмина всички страни в Европа по брой жертви от

...
Великобритания задмина всички страни в Европа по брой жертви от
Коментари Харесай

Великобритания оглави мрачна класация с вируса

Великобритания задмина всички страни в Европа по брой жертви от ковид. Повече от 31 000 души са умрелите от болестта, с което страната стана най-тежко засегнатата от болестта страна в Европа. По публични данни на Института " Джон Хопкинс " статистиката на умрелите за света е по-голяма единствено в Съединени американски щати.

Англия е и страната, която предприе късно ограничения против коронаворуса, като министър председателят Борис Джонсън реши в началото да се бори с разпространяването посредством основаване на колективен имунитет и по-свободни ограничения. След взрива ограниченията бяха затегнати, само че явно е било късно.

Министърът на околната среда Джордж Юстис заяви за 626 нови смъртни случая от новия ковид през последното денонощие, с което общият брой на умрелите става 31 241. 

Здравните управляващи в Англия оповестиха за умряло от вируса бебе на шест седмици, което е най-младата жертва в страната до момента.

След Съединени американски щати и Англия се подрежда Италия. Днес стана третата страна в света, записала над 30 000 умряли, оповестиха Ройтерс и Франс прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР