Великобритания в четвъртъкотносно резултата от последните преговори с ЕС за

...
Великобритания в четвъртъкотносно резултата от последните преговори с ЕС за
Коментари Харесай

Великобритания: Сценарий без сделка все още не е отпаднал

Великобритания в четвъртъкотносно резултата от последните договаряния с Европейски Съюз за търговия след Брекзит, заявявайки, че сюжетът " без договорка " към момента не е изнемощял, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Говорителят на премиера Борис Джонсън съобщи, че договарящи от двете страни работят за ", които остават ", до момента в който Мишел Барние уточни, че договорка е " сложна, само че допустима " до петък.
 Сасоли: Екологичен потенциал би трябвало да предприеме дейности, без значение от резултата на Брекзит договарянията Сасоли: Екологичен потенциал би трябвало да предприеме дейности, без значение от резултата на Брекзит договарянията
Европейският парламент ще би трябвало да предприеме ограничения, без значение от резултата от Брекзит договарянията сред Европейския съюз и Обединен...
Но оценката на Лондон е, че овакантяване на общия пазар по нормите на Световната комерсиална организация, каквото е ситуацията с Австралия, „ към момента остава най-вероятният резултат ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР