Великобритания предупреди своите граждани, които пътуват до Швеция, за възможни

...
Великобритания предупреди своите граждани, които пътуват до Швеция, за възможни
Коментари Харесай

Великобритания и САЩ предупредиха пътуващите до Швеция за възможни терористични атаки

Великобритания предизвести своите жители, които пътуват до Швеция, за вероятни терористични набези след изгарянето на копие на Корана от антиислямски деятели, което възмути доста мюсюлмани, съобщи Ройтерс.

В обновената си информация със препоръки за пътешестване на английското министерство на външните работи се споделя, че шведските управляващи сполучливо са осуетили някои планувани набези и са направили арести.

" В момента би трябвало да бъдете бдителни ", се споделя в известието. " Много евентуално е терористи да се опитат да извършат набези в Швеция ", като евентуални цели са местата, посещавани от чужденци, добавя английското ведомство, написа Българска телеграфна агенция.

Изгарянето на копие на Корана е позволено в Швеция поради свободата на словото. Мюсюлманите обаче считат изгарянето на свещената си книга за осквернение, отбелязва Ройтерс.

Правителството на Съединени американски щати също насочи предизвестие за вероятни терористични набези в Швеция в информацията си със препоръки за пътешестване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР