Великобритания каза днес, че украинската противовъздушна отбрана успява да противодейства

...
Великобритания каза днес, че украинската противовъздушна отбрана успява да противодейства
Коментари Харесай

Лондон: ПВО на Украйна има страхотни успехи срещу руските изтребители

Великобритания сподели през днешния ден, че украинската противовъздушна защита съумява да противодейства на съветските изтребители и евентуално пречи на Русия да откри надзор върху въздушното пространство на Украйна, съобщи Ройтерс.

„ Украинската противовъздушна защита наподобява се радва на забележителен триумф против модерните бойни самолети на Русия и евентуално я възпира да реализира каквато и да било степен на надзор върху въздушното пространство “ на Украйна, съобщи в Туитър английското военно разузнаване. Според него Русия също така не е съумяла да реализира никакви обилни пробиви в боевете северозападно от Киев.

Междувременно английският министър на защитата Бен Уолъс сподели, че страната му изследва опцията да подари на Украйна противовъздушни ракети, създадени от френската компания " Талес груп ", съобщи още Ройтерс.

" Жизненоважно е... Украйна да резервира способността си да прави полети и да противостои на съветските въздушни офанзиви ", съобщи Уолъс в английския парламент. " В отговор на украинските претенции, държавното управление взе решение да изследва опцията за даване на високоскоростни, портативни противовъздушни ракети " Старстрик ". Считаме, че тази системи попадат в границите на определението " отбранителни оръжия " и ще оказват помощ на украинските сили да защитят небето (на страната) по-добре ", означи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР