Великобритания и Япония са сключили споразумение за двустранно сътрудничество в

...
Великобритания и Япония са сключили споразумение за двустранно сътрудничество в
Коментари Харесай

Великобритания и Япония сключиха споразумение за сътрудничество в космоса

Англия и Япония са сключили съглашение за двустранно съдействие в космоса, съобщи Ройтерс. Това е най-скорошната стъпка в задълбочаването на връзките им в региона на защитата, като се има поради, че двете страни работят по основаването на нов изтребител.

Споразумението има за цел да улесни бъдещото съдействие на двете страни в космоса, което включва замяна на информация, взаимни образования и продан на чиновници.

През януари английският министър председател Риши Сунак и неговият сътрудник Фумио Кишида подписаха съглашение в региона на защитата, което надгради съдействието им след оповестения предходната година тристранен план с Италия за създаване на изтребител от последващо потомство.

Началникът на английските кралски военновъздушни сили, маршал Майк Уигстън съобщи, че Англия и Япония работят в тясно съдействие и споделят общи полезности и стратегически ползи. " Космическият бранш е от решаващо значение за споделената сигурност и разцвет, а също по този начин е и жизненоважна част от съдействието, подкрепено от Космическо командване на Обединеното кралство и японските сили за самозащита ", добави той, съобщи Българска телеграфна агенция./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР