Великобритания и Испания. Швеция, Норвегия, Дания. Също и Монако. Европа

...
Великобритания и Испания. Швеция, Норвегия, Дания. Също и Монако. Европа
Коментари Харесай

Кралската сватба, която ни очаква през 2023 г.

Великобритания и Испания. Швеция, Норвегия, Дания. Също и Монако. Европа изобилства от монархии, а една от най-малките рядко попада в новините. Говорим за Люксембург, която се ръководи от Велик херцог.
 Принцът на Люксембург Луи, Скарлет-Лоран Сирг и новината за раздялата им
Тъжни вести за принца на Люксембург

Свързани са с персоналния му живот

Анри Люксембургски е на чело на страната от 2000 година и има пет деца със брачната половинка си Мария Тереза - четирима сина и една щерка. Именно единствената им щерка принцеса Александра е на път да подписа брак през идната година.

Херцогството заяви на формалния си уебсайт през ноември, че 31-годишната Александра ще подписа брак с Николас Багори през идната година. А преди ден беше конкретизирано, че сватбата ще е през април.

На 22 април в кметството на Люксембург двамата ще сключат цивилен брак, а на 29 април ще се състои религиозната им венчавка в църквата " Сен Триомф " в Борм-ле-Мимоза в южна Франция.

Градчето на Лазурния бряг е особено място за монархическото семейство на Люксембург, което прекарва в района летата си и има вила края Кабасон, оповестяват ни Royal Central.

Колкото до бъдещия брачен партньор на принцеса Александра, Наколас Багори е роден през 1988 година в Люксембург, само че прекарва детството си в Бретан, Франция. Занимава се с планове в обществената и културната сфери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР