Велико Търново. Председателят на Републиканци за България“ Цветан Цветанов гласува

...
Велико Търново. Председателят на Републиканци за България“ Цветан Цветанов гласува
Коментари Харесай

Председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов упражни правото си на вот в Хуманитарната гимназия във Велико Търново

Велико Търново. Председателят на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов гласоподава в Хуманитарна гимназия „ Св. св. Кирил и Методий “ във Велико Търново, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Той дойде в учебното заведение с други представители на партията, на чиято листа е лидер за района.

Цветанов прикани жителите на Великотърновска област да гласоподават с хартиена бюлетина, защото в района има проблеми с машинното гласоподаване. Самият той опита да гласоподава по този метод, само че комисията му изясни, че няма опция. По този мотив Цветанов съобщи, че неговите сътрудници приготвят тъжба по въпроса, защото има сигнали за проблеми в Горна Оряховица, Елена и Велико Търново.

Пред публицисти ръководителят на „ Републиканци за България “ акцентира, че през днешния ден дава своя избор за естествена страна с правила, която да поддържа дребния бизнес и елементарните хора. Той прикани всички българи да излязат от домовете си, да отидат до урните и да създадат своя осведомен избор за просперитета на България.
Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР