Велико Търново. Посланикът на Руската федерация в България Негово Превъзходителство

...
Велико Търново. Посланикът на Руската федерация в България Негово Превъзходителство
Коментари Харесай

Велико Търново: Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров поднесени венци и цветя на паметниците на загиналите руски воини в града

Велико Търново. Посланикът на Руската федерация в България Негово Превъзходителство Анатолий Макаров поднесени венци и цветя на паметниците на починалите съветски воини във Велико Търново, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Той се преклони пред монументите в парк „ Света гора “, в парка на храм „ Възкресение Христово “ и на паметника на военачалник Гурко в парк „ Марно поле “.
Негово Превъзходителство Анатолий Макаров е във Велико Търново във връзка посрещането на Самарското знаме града. Националната реликва е част от изложбата „ Търново, Освобождението и възкресението на България “, която посетителите на Музея ще имат опция да видят в границите на една седмица.
Програмата на посланика продължава с публична среща с регионалния шеф проф. Любомира Попова, кмета на Община Велико Търново инж. Даниел Панов, ръководителя на Общинския съвет Венцислав Спирдонов и бригаден военачалник Пламен Богданов, шеф на Национален боен университет „ Васил Левски “. От 14.30 часа в Регионалното ръководство по образованието ще се организира среща, на която ще бъдат показани опциите за образование в влиятелни съветски университети.
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР