Велико Търново. Петима ученици от Профилираната езикова гимназия Проф. д-р

...
Велико Търново. Петима ученици от Профилираната езикова гимназия Проф. д-р
Коментари Харесай

Петима ученици от Езиковата гимназия във Велико Търново намериха портфейл и го върнаха на собственика

Велико Търново. Петима възпитаници от Профилираната езикова гимназия „ Проф. доктор Асен Златаров “ откриха портфейл и го върнаха на притежателя. От учебното заведение прецизират, че Анелия Александрова, Ивайла Каланова, Александра Стойчева, Иво Хаджииванов и Илко Илиев попаднали на портмонето в региона на учебното заведение в междучасието след часа по география през вчерашния ден.

„ Решихме, че е най-добре да го предадем на защитата в гимназията и да публикуваме известие в обществените мрежи. На учебно заведение сме и в случай че никой не го потърси до ден - два щяхме да го занесем в полицията “, описаха десетокласниците от паралелката по британски и съветски език. В портфейла с изключение на многото банкноти, имало документи, банкови карти, фотоси. Няколко часа по-късно персоналната движимост била потърсена от приятеля на собственичката, който се срещнал с тях и ги почерпил.

„ Нито за момент не сме помисляли да присвоим парите и да захвърлим портмонето “, описаха с усмивка златаровци, уверени, че хората би трябвало да бъдат положителни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР