Велико Търново. Обвинение за опит за убийство е повдигнато срещу

...
Велико Търново. Обвинение за опит за убийство е повдигнато срещу
Коментари Харесай

Обвинение за опит за убийство е повдигнато срещу мъжа, стрелял по автомобил в Горна Оряховица

Велико Търново. Обвинение за опит за ликвидиране е повдигнато против мъжа, стрелял по автомобил в Горна Оряховица тази заран. Това заяви пред публицисти Илиан Благоев, представител на Окръжна прокуратура – Велико Търново и наблюдаващ прокурор по досъдебното произвеждане, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . Той напомни, че сигнал за случая е получен малко след 7.30 часа в полицията в Горна Оряховица.

„ Касае се за пукотевица против двама души, които са били в лек автомобил в железничарския град. Кои са те и какви са няма да разясня – нито букви, нито с какво се занимават и какъв е общественият им статус. Срещу тях са създадени един или два изстрела от незнаен маскиран нападател, който е избягал. За благополучие лицата не са потърпевши, а изстрелите са попаднали в колата “, добави прокурорът.

По случая се води досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране, което е под управлението на Окръжна прокуратура – Велико Търново.

И сега се правят процесуално-следствени дейности и оперативни мероприятия, с цел да се изяснят събитията. Привлечени са и криминалисти от София, които също подкрепят работата. Извършителят към момента се търси, нападнатите се разпитват.

Прокурор Благоев не удостовери и не отхвърли дали става въпрос за човек, който все още е предпазен очевидец по друго дело или е бил подобен в предишното.
Луиза ТРАНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР