Велико Търново. На Игнажден коледарчета от детска градина Пламъче“ в

...
Велико Търново. На Игнажден коледарчета от детска градина Пламъче“ в
Коментари Харесай

Велико Търново: На Игнажден коледарчета бяха първите гости при кмета на Дебелец

Велико Търново. На Игнажден коледарчета от детска градина „ Пламъче “ в Дебелец бяха първите посетители в кметството в градчето. Младата тайфа поздравиха кметицата Снежана Първанова и екипа й с коледни пожелания и наричания за плодородна и здрава година за всички поданици на Дебелец. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
„ Няма по-желан пръв полазник за нас на този ден от това да влезе бъдещето в нашия дом. Убедена съм, че с чистата сила, която носят малчуганите, идната годината ще е мирна и добра, шарена като детска игра, изпълнена с оптимизъм и сбъднати стремежи “, показа Снежана Първанова. По остарял бит тя зарадва коледарите с лакомства.
Днес Първанова и общинския консултант Георги Недев направиха коледен подарък за Клуба на пенсионера и инвалида в градчето. 32-инчов нов тв приемник ще радва хората в организацията през новата година. Снежана Първанова напомни желанието си благодарение на другари и съидейници през 2018 година да инициира изработката на ремонт на помещението.
Благодарности за подаръка изрече председателката на пенсионерския клуб в града. Тя разясни, че обновяването на интериора е мечтано и чакано от всички членове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР