Велико Търново. Любители фотографи от клубовете на пенсионера и инвалида

...
Велико Търново. Любители фотографи от клубовете на пенсионера и инвалида
Коментари Харесай

Велико Търново: Любители фотографи от клубовете на пенсионера подредиха изложба

Велико Търново. Любители фотографи от клубовете на пенсионера и инвалида в община Велико Търново сформираха следващата си независима галерия. Експозицията е подредена в Изложбени зали „ Рафаел Михайлов ” във Велико Търново и е формирана от близо 100 фотографии, тематично подредени върху пана. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново .
Темата, върху която повече от 30 създатели зад обективите са работили, е „ Моята прелестна татковина ”. Снимките показват усещанията на всеки един създател от естествените и историческите забележителности на България, от нематериалното културно завещание.
Изложбата е взаимна самодейност на клубовете на пенсионера и инвалида, както и на общинската дирекция „ Социални действия и опазване на здравето “. Поводът е Международният ден на възрастните хора, който е отбелязван на 1 октомври. Авторите на най-хубавите фрагменти бяха отличени с грамоти и книги.
Гост на откриването на експозицията бе заместник-кметът на община Велико Търново Ганчо Карабдажков. Той поздрави създателите и многочислените посетители на изложбата от името на кмета на старопрестолния град Даниел Панов. „ Вашият принос за културния живот в Старата столица е неоспорим. Бъдете здрави и все по този начин изобретателни “, обърна се Карабаджаков към феновете фотографи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР