Велико Търново. Доброволци от града започнаха да изработват петметрова мартеница.

...
Велико Търново. Доброволци от града започнаха да изработват петметрова мартеница.
Коментари Харесай

Велико Търново: Доброволци от града започнаха да изработват петметрова мартеница, която ще украси сградата на Общината по повод Баба Марта

Велико Търново. Доброволци от града започнаха да създават петметрова мартеница. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . В креативната работа вземат участие младежи от клуб „ Заедно съумяваме “ и самодейци от организацията на хората с увреждания в Старата столица. Те се събраха във филиал „ Славейче “ на Регионалната библиотека „ Петко Р. Славейков “, с цел да изработят мартеницата.
Големият български знак ще бъде закичен пред постройката на Община Велико Търново във връзка Баба Марта. Ентусиастите ще сътворят и по-малки мартеници, които ще слагат пред Стопанския факултет на Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “ и Регионалното ръководство на образоването.
Инициативата е на клуба на хората с увреждания и незабавно срещна поддръжката на дейните студенти от групировката „ Заедно съумяваме “ с ръководител гл. помощник Ваня Димитрова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР