Велико Търново. Българските патриоти“ организираха автопоход във Велико Търново срещу

...
Велико Търново. Българските патриоти“ организираха автопоход във Велико Търново срещу
Коментари Харесай

„Българските патриоти“ организираха автопоход във Велико Търново срещу високите цени на тока и парното

Велико Търново. „ Българските патриоти “ проведоха автопоход във Велико Търново против високите цени на тока и парното, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Велико Търново . В шествието, което мина през целия град, се включиха всички претенденти за народни представители от района, които са част от обединението, като колоната водеше лидерът на листата за 4 МИР – Велико Търново доцент Милен Михов. Той заключи, че концепцията на днешния митинг е да покаже, че Велико Търново и целия български народ не желае и няма да одобри диктата на монополите и КЕВР, като прокурист и реализатор на тяхната воля.

„ Великотърновци са осурвакани, през днешния ден, през лятото, с едно голямо нарастване на парното – над 23%, сметката, за което ще пристигна по Коледа. Това „ служебно сурвакане “ ще се отрази върху приходите на всички консуматори във Велико Търново. Ние подсещаме, че в предходните години, с помощта на българските патриоти, цените се намираха под един надзор, който не даде опция за такива скокове. Днес ни изясняват, че това е естествено повишаване, в резултат на изкуствено арестуваните в предходните години цени. Но резултатът ще бъде високи сметки за всички жители. Затова молим на 11 юли хората да поддържат с номер 16 „ Българските патриоти “, които са бариерата пред диктата на монополите “, безапелационен бе доцент Михов.

Той добави, че патриотите ще издигнат въпроса и в идващия парламент, където ще упорстват за чуване на управлението на КЕВР.

„ Ще молим за намесата на прокуратурата в следствие на претекстовете и причините за това нарастване. И няма да спрем да търсим истината за растежа на цените и обществена отбрана на най-слабите пластове с поддръжка за енергийни помощи “, сподели още лидерът на листата на „ Българските патриоти “.

На въпрос за какво цените увеличени с най-вече точно във Велико Търново, той отговори, че „ сметката би трябвало да се търси от КЕВР “.

Луиза ТРАНЧЕВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР