Велико Преслав. Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с

...
Велико Преслав. Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с
Коментари Харесай

Шумен: Цветан Цветанов се срещна с актива на ГЕРБ във Велики Преслав

Велико Преслав. Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с актива на партията във Велики Преслав (област Шумен). Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . На събитието участваха и кметът на Шумен и регионален координатор на ГЕРБ Любомир Христов, както и народните представители от ГЕРБ-Шумен Димитър Александров и Румен Генов.
Пред всички присъстващи на срещата Цветан Цветанов изрече своята убеденост, че на идните Европейски избори Политическа партия ГЕРБ ще се показа чудесно. Той добави, че това ще даде опция на партията да организира умерено подготовката за локалния избор.
По думите на Цветанов в Българска социалистическа партия има тежки вътрешнопартийни проблеми и точно желанието на Корнелия Нинова да ги прикрие я кара да бъде толкоз нападателна по отношение на ГЕРБ. „ Важно е обаче да се знае, че успеха на ГЕРБ на европейските избори ще направи процеса на разпад в Българска социалистическа партия необратим “, изясни той.
„ Местните избори са извънредно значими, тъй като точно локалната власт е гръбнакът на държавното ръководство. Ето за какво държавното управление не дели общините на „ наши “ и „ ваши “. Заради тази грижа на държавното управление за българските райони и европейската взаимност, българските обитаеми места се модернизират и добиват европейски образ. От усъвършенстваната среда за живот се възползват всички жители, освен членовете на ГЕРБ “, сподели още Цветанов. В тази връзка той прикани актива на ГЕРБ да се бори с подправените вести на Българска социалистическа партия посредством непрекъснати срещи с хората, на които да се коментират всички триумфи и политики на държавното управление. „ За идните европейски избори би трябвало да разгърнем осведомителна акция, която да е ориентирана към проявлението на всички изгоди от участието на България в Европейски Съюз и позитивния резултат от европейската взаимност. Наскоро Екологичен потенциал утвърди рекордно висок европейски бюджет за България от 18 милиарда лева Тези средства ще отидат за районно развиване, инфраструктура, околна среда и претовареност “, изясни зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветан Цветанов бе безапелационен, че положението на партийните структури на ГЕРБ в Шуменска област е положително и те са подготвени за европейските и локалните избори тази година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР