Великият български състезател и треньор по борба Симеон Щерев още

...
Великият български състезател и треньор по борба Симеон Щерев още
Коментари Харесай

Симеон Щерев: Мъката е голяма!

Великият български играч и треньор по битка Симеон Щерев още не може да повярва, че неговият наследник Николай Щерев загуби борбата с ковид. Щерев, който ще управлява женския народен тим по битка на Русия, приказва за първи път, откакто загуби сина си Николай.

“Животът продължава, болката ще остане! Мъката е огромна! Още не мога да допускам, че Николай го няма. Все още си приказвам с него! Той даваше всичко за фамилията си! Мисля, че той е около нас и ние постоянно си приказваме с него”, съобщи 61-годишният Симеон Щерев в изявление за предаването “Събуди се” по Нова телевизия.

“Той има 2 прелестни деца и ние няма ги оставим. Ще се грижим постоянно за тях. Всеки човек има своя съдба… Няма по какъв начин да се спасиш от ориста си! Трябва да я приемем по този начин, както е написана! Философски виждам на нещата от живота, другояче би трябвало да откачиш… Предполагам, че Николай в този момент е на едно по-добро място”, не скри болката и сълзите си Симеон Щерев, който е международен и троент европейски първенец по битка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР