Велики Преслав. Днес честваме края на най-разрушителната и опустошителна война

...
Велики Преслав. Днес честваме края на най-разрушителната и опустошителна война
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Елена Йончева, БСП: 9 май е денят, който направи невъзможна нова война в Европа

Велики Преслав. Днес честваме края на най-разрушителната и опустошителна война в международната история. На 9 май отдаваме респект на всички, тръгнали на борба против фашизма, само че най-много на българските антифашисти. 9 май е и денят, който по-късно, с помощта на концепцията на Робер Шуман, направи невъзможна нова война в Европа. Това сподели лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева на среща с поданици на община Велики Преслав на тематика „ България в Европейски Съюз – през вчерашния ден, през днешния ден и на следващия ден ”, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Тя разяснява, че през днешния ден имаме друга Европа, с други провокации – бежанската рецесия и тероризма. „ България също е изправена пред провокации – голямото обществено разделяне и неналичието на правдивост. Преодоляването на тези проблеми е нашата цел и идея ”, безапелационна бе Елена Йончева. Водачът на листата на левицата сподели още, че след 26-ти май ще стартира възобновяване на България и решаването на проблемите на страната ни.
„ На този ден постоянно ни се задава един въпрос – Ден на успеха ли е или Ден на Европа? Внушава се, че оня, който чества успеха не е задоволително европеец ”, сподели претендентът за евродепутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Иво Христов. Той добави, че Европа не се лимитира с границите на Европейски Съюз и Втората международна война го демонстрира. „ Затова на тази дата би трябвало да честваме и двата празника ”, безапелационен бе Христов.
„ На 26-ти ни предстоят избори за Екологичен потенциал. Те имат два залога – народен и европейски. Националният е да победим ГЕРБ, тъй като са пуснали корени във властта и се трансформират в партия - страна, която прогони няколко стотин българи в чужбина ”, сподели още Иво Христов. Той разяснява, че е значимо всички дружно, с гласа си, да спасим българската народна власт и правото да избираме своите управници. „ Ако не го създадем в този момент, наесен няма да има естествени избори ”, съобщи той. Кандидатът за евродепутат изясни, че вторият залог, европейският, е да изберем почтени хора в Екологичен потенциал, които да бранят българския народен интерес. „ Брюксел е привикнал в България да си има работа с безпроблемни политици. Те са привикнали да споделят само и единствено „ ДА ” на Брюксел, само че е време да свикнем да споделяме и „ НЕ ”, когато е належащо, и Българска социалистическа партия го прави. Всеки глас, отвън листата на „ Българска социалистическа партия за България ”, е глас за ГЕРБ и подарък за Борисов, тъй като той с нищо не заплашва едноличната му власт ”, заключи Иво Христов.
Кметът на Велики Преслав Александър Горчев подари на Елена Йончева енциклопедия на област Шумен и пожела триумф на претендентите на Българска социалистическа партия за България на идните избори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР